Beboerinformation

07. marts 2019

Foto fra oplæg for medarbejdere i udstillingen Ruten 16. Foråret 2018.

Spørgsmål og svar om byudviklingen

Siden 2018 har vi samlet de spørgsmål sammen, som vi har modtaget fra beboere til arrangementer og i show-roomet. Vi har svaret på spørgsmålene og samlet dem i et dokument. Du kan downloade dokumentet her:


Udstilling med en stor model over Tingbjerg Byudvikling - på Ruten 20

På Ruten 20 deler Tingbjerg Byudvikling lokaler med Pensionist Centeret i de gamle malerlokaler. Her kan man se en udstilling om Tingbjerg Byudvikling.  Udstillingen har eksisteret siden foråret 2018, hvor den blev etableret i Beboercentrum lidt længere henne af Ruten. Den er siden blevet besøgt af over 150 beboere, medarbejdere og andre interesserede.

Fra vinduet kan man se en stor model, der viser skitsen over hvor NREP regner med at skulle bygge nye private boliger rundt omkring i Tingbjerg. Inde i selve udstillingen kan man se noget af det materiale arkitekterne har udarbejdet som input til den lokalplanproces, der foregår i samarbejde med kommunen.

Hold øje med nyheder på hjemmesiden og opslag i Tingbjerg Forum for hvornår der er bemandet åbent hus i udstillingen - eller kig forbi udstillingen mandag-fredag kl. 9.30-14.30, hvor Pensionist Centeret er åbent.

Særnummer af Tingbjerg Times

I efteråret 2015 udgav den boligsociale indsats i Tingbjerg et særnummer om byudvikling, i kølvandet på at fsb, SAB og Københavns Kommune indgik samarbejde om "Tingbjerg-Husum Byudviklingsstrategi"