Bydelsmødrene lærer kokkeelever at lave mad

26. november 2012

Kokkeeleverne på Hotel- og Restaurantskolen blev onsdag den 12. september undervist i at lave etnisk mad af bydelsmødrene fra Tingbjerg.

Skrevet af Heidi Juul Petersen, filmet af Projektland

På opfordring fra Grønne Erhverv, Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune underviste Bydelsmødrene kokkeeleverne på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Baggrunden for besøget var en forestående konference for miljøbevidste iværksættere, Copenhagen Creative Summit. På denne konference ønskede Grønne Erhverv at servere en etnisk menu til de 500 deltager.

Menu til 500 personer
Udover at undervise kokkeeleverne i at tilberede de etniske madretter, sammensatte Bydelsmødrene og kokkeeleverne i fællesskab en menu, som skulle serveres for de 500 konferencedeltager.

På videoen kan du se en film fra besøget på Hotel- og Restaurantskolen.

Fadi Abou Jamous

Fadi Abou Jamous

Boligsocial medarbejder

Telefon: 24 66 81 61 E-mail:

Relaterede seneste