Store drømme i Copenhagen Cricket Club

23. august 2016

FORSLAG TIL NYT KLUBHUS

Copenhagen Cricket Club, som holder til på boldbanerne, drømmer om et klubhus, som kan samle ikke kun cricketspillerne og deres familier, men også andre børn, unge og forældre fra Tingbjerg og den omkringliggende bydel.  

Derfor har arkitektfirmaet How planning+landscape tegnet et forslag til, hvordan et nyt klubhus med en sportsbane kan komme til at se ud. Huset og banen skal kombinere sport, leg og landskab og have flere funktioner fx skal man kunne lave crossfit, parkour, spille squash og meget mere. Forslaget er, at klubhuset skal vende ud mod gaden og på den måde være inviterende overfor alle.  

INTERNATIONALE GÆSTER

Lørdag den 13. august inviterede Copenhagen Cricket Club den indiske ambassadør Rajeev Shahare, den pakistanske ambassadør Masroor Ahmad Junejo, Mariano A. Davies fra British Chamber of Commerce i Danmark og socialborgermester Jesper Christensen til en præsentation af visionen. 

Nu vil Copenhagen Cricket Club med Sheikh Saleem i spidsen forsøge at finde finansiering til at bygge klubhuset og drømmebanen. 

Fotograf: Miriam Nielsen

Marie Bredager

Marie Bredager

Kommunikations- og projektmedarbejder

Telefon: 21 24 39 47 E-mail: