Kulturhus klar til indvielse i september

13. januar 2017

 TINGBJERG KULTURHUS

Efter nogen ventetid er der nu en klar tidsplan for, hvornår kulturhuset kan tages i brug og blive et livligt og sjovt samlingspunkt for alle i Tingbjerg og Utterslevhuse. 

Ny tidsplan med indvielse i september

Efter planen står selve huset stå færdigt den 1. maj. Herefter er der en måned til at lave mangelgennemgang og udbedre eventuelle fejl. I juni bliver huset indrettet, så det er klar til åbning i september. 

Allerede nu er man i gang med at finde den rette kandidat, som skal være leder af kulturhuset. Den nye leder skal begynde i det tidlige forår og være med til at indrette huset, så det danner de bedste rammer om bibliotek, café og forenings- og kulturliv. 

Det overordnede juridiske ansvar og driften af bygningen ligger hos en bestyrelse, der kommer til at bestå af lige dele kommunale repræsentanter og repræsentanter for beboerne. Den daglige drift af bibliotek, café og lokaler kommer til at ligge hos husets medarbejdere. 

Et kulturhus for alle beboere

Efter indvielsen er kulturhuset klar til, at alle Tingbjergs og Utterslevhuses foreninger og kulturinteresserede beboere gør huset til deres. Kulturhuset kommer til at være rammen om events, kreative værksteder, debatter, møder, oplæsninger – og selvfølgelig bibliotek og café. 

Du kan læse mere om kulturhuset her

Birgitte Degnegaard

Birgitte Degnegaard

Leder af boligsocial indsats

Telefon: 20 15 48 77 E-mail:

Relaterede seneste