Kulturhuset indvies i slutningen af 2017

12. september 2017

TINGBJERG BIBLIOTEK OG KULTURHUS

Det nye hus bliver et livligt samlingspunkt for alle i Tingbjerg og Utterslevhuse og skal tilbyde kulturelle arrangementer af høj kvalitet.  

Efter en del forsinkelser er planen på nuværende tidspunkt, at huset åbner i slutningen af året.  
”Det nye kulturhus bliver et enestående og fantastisk byggeri, hvor vi vil aktivere, begejstre og udfordre. En slags moderne forsamlingshus, ikke kun for beboerne i Tingbjerg, men for alle københavnere”, siger Mikkel Hellden-Hegelund, der er ansat som leder for både kulturhuset og Tingbjerg Bibliotek, der rykker ind i kulturhuset. Mikkel Hellden-Hegelund var tidligere ansat på BIBLIOTEKET på Rentemestervej, og han er i forbindelse med en strukturomlægning også leder for Husum Bibliotek.

Et kulturhus for alle beboere

Efter indvielsen er kulturhuset klar til, at alle Tingbjergs og Utterslevhuses foreninger og kulturinteresserede beboere gør huset til deres. Kulturhuset kommer til at være rammen om events, kreative værksteder, debatter, møder, oplæsninger – og selvfølgelig bibliotek og café. 

Det overordnede juridiske ansvar og driften af bygningen ligger hos en bestyrelse, der består af lige dele kommunale repræsentanter og repræsentanter for beboerne. Den daglige drift af bibliotek, café og lokaler kommer til at ligge hos husets medarbejdere, hvoraf de fleste er kendte ansigter fra Tingbjerg Bibliotek.

Du kan læse mere om kulturhuset her

Claus Robl

Claus Robl

Områdeleder

Telefon: 3827 9000 E-mail:

Relaterede seneste