Ikke alt i denne verden giver mening. Æret være Stigs minde

14. oktober 2017

Skrevet af Claus Robl
Lagt op af Benita R. tingbjergforum@kab-bolig.dk


SAB Tingbjergs afdelingsformand, Stig Torp Kaspersen døde torsdag 12. oktober.
Et forfærdeligt tab for Stigs hustru, to børn og børnebørn, der uden varsel har mistet deres mand, far og morfar.

Det er også et kæmpe tab for Tingbjerg. Man vil ikke i Tingbjergs lange historie kunne finde nogen person, som har kæmpet, arbejdet, knoklet og passet mere på Tingbjerg end Stig.
Stig var en ildsjæl som brændte for Tingbjerg helt ind i sjælen.
Han flyttede til Tingbjerg i 1972 og i 1973 blev han valgt ind i bestyrelsen og fra 1999 har Stig været formand for SAB bestyrelse i Tingbjerg. Siden 2001 har Stig også været medlem af SAB organisationsbestyrelse.
Alt sammen ene og alene af den grund, at han hele tiden arbejdede for at gøre Tingbjerg til et endnu bedre sted at bo for alle i Tingbjerg.

Jeg mødte Stig første gang da jeg startede som områdeleder i Tingbjerg for lidt over to år siden, så jeg har ikke kendt ham så længe.
Stig var et fint, ædelt og passioneret menneske. Hos Stig var en aftale en aftale. Tillid var et nøgleord for ham, en værdi som han måske ubevidst var opfyldt af.
Han brød sig ikke om, når vi i administrationen ikke kun leverere det, vi aftalte. Det handlede meget om, at han altid talte på vegne af beboerne, han kæmpede for beboerne. En egenskab jeg beundrede ham for i meget høj grad.

Intet stort i denne verden er skabt, uden at der er passion bagved.
Stig havde to store passioner. Tingbjerg var den ene, her har han skabt store resultater. Altid var han at finde på kontoret, ude i området, observerende og med fokus på Tingbjerg og beboerne.
Når jeg har manglet viden om Tingbjerg, så var Stig altid den jeg spurgte, han vidste alt om Tingbjerg, om historien, arkitekturen, menneskene, kommunen og alt muligt andet. Hvem skal jeg nu spørge?

Sporvogne var den anden. Som ansat i Københavns Sporveje og senere HT, var det naturligt for Stig at være en stor del af Sporvejsmusset Skjoldenæsholm.
Det var som at trykke på en knap hos Stig, hvis man nævnte sporvejene, så skulle have afsætte god tid og et par kopper kaffe. Jeg elskede at lytte til ham fortælle om de gamle dage, hvordan sporvognene kørte, hvorfra og hvortil. Se og mærke begejstringen i ham når han fortalte. Stig var en god fortæller. Næsten som at høre min egen farmor tale om min farfar, som også var ved sporvejene.

Det er næsten ikke til at bære at vide, at vi aldrig mere skal høre Stig komme ind på ejendomskontoret og som det sidste sige “kan I have en god dag.”
Stig, jeg håber du er kommet i “Sporvejshimlen” og sidder forrest og styrer din sporvogn Linie 5.
På vegne af Tingbjerg forum - vi vil savne dig.

Æret være Stigs minde.

Claus Robl
Områdeleder

Benita

Benita

Sekretær, fsb

Telefon: 38 27 90 00 E-mail: