Lyskunst til Ruten

18. januar 2018

LYSKUNST

Tingbjerg-Husum Partnerskab har doneret to interaktive lysinstallationer til Tingbjerg, som bliver indviet mandag den 22. januar. 

Midlertidigt lyskunst

Lysværkerne er midlertidige installationer, som er lavet af to dygtige lysprogrammører, der hedder Hidkald. Værkerne kommer til at lyse hen over de næste to måneder – én i træerne foran skolen og én under halvtaget ved malerbutikken.  

Formålet er, at skabe mere liv og leg i området i de mørke eftermiddags- og aftentimer og selvfølgelig give os noget smukt lys at kigge på.  Lysværkerne skal også minde os om, at der er nyt på vej til Ruten, især i form af den nye byudvikling på Store Torv. 

Lysinstallationen foran skolen slukkes hver aften kl. 23. 

Sæt dit eget lysaftryk

De to værker visualiserer via sensorer områdets bevægelser og rytmer. De oversætter forbigåedes bevægelsestempo til forskellige farver og former. 

Kom forbi til indvielsen den 22. januar kl. 17.00. Vi mødes på hjørnet af Skolesiden og Ruten, hvor Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus´s campingvogn holder. Der vil være gratis lækker mad,  ildshow og musik. 

Se hele dagens program her

Installationerne har ingen omkostninger for beboerne i Tingbjerg og Utterslevhuse, da både lysværkerne, strøm og nedtagning er finansieret af Tingbjerg-Husum Partnerskabet. 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Line Tranberg fra Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus på: hg2h@kkf.kk.dk 

Asger Leick

Asger Leick

Fritidsjob og Fælleshaven

Telefon: 29 46 55 89 E-mail: