Festival fejrede fællesskabet

UNGEFESTIVAL

”Tingbjergs Ungdom – et fællesskab for alle” – sådan kalder Tingbjergs helt nye ungeråd sig. Og for at fejre udvikle fællesskabet i Tingbjerg var deres allerførste bedrift at invitere alle beboere og andre interesserede til Tingbjerg Festival.

Efter flere måneders forberedelser kunne ungerådet præsentere et program for den 23. juni, der både bød på alt fra fodboldturnering og mulighed for at prøve virtual reality til henna, hjemmebagt kage og livemusik med blandt andre Kaka og Awada.

Madklub for Mænd, Bydelsmødrene, SOEGG, 'Samvær, Fællesskab og Selvhjælp', Idrætsprojektet, Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus og arbejdshold fra Tingbjergs gadeplanteams bakkede alle op med aktiviteter og praktisk hjælp på dagen. 

Bare lige begyndt

Barwago Jama Hussein er et af det nye ungeråds medlemmer, og hun er ikke i tvivl om, at ungerådets arbejde er med til at gøre en forskel i Tingbjerg:  

”Jeg er så stolt over vores vellykkede festival! Det er dejligt at opleve resultatet efter måneders hårde arbejde. Det har virkelig motiveret mig til kæmpe for at forandre Tingbjerg til det bedre. Men samtidig beholde de gode værdier, der allerede er i Tingbjerg. Jeg synes, det er skønt at se så mange lokale organisationer bidrage til et arrangement arrangeret af unge. Endda vores allerførste arrangement”, siger Barwago Jama Hussein, og fortæller, at for de frivillige i ungerådet er arbejdet kun lige begyndt. De håber, at festivalen kan vække flere unges interesse for at engagere sig og få indflydelse i Tingbjerg.

Ungerådet har samarbejdet med den boligsociale helhedsplan for Tingbjerg og Utterslevhuse og Mellemfolkeligt Samvirke. Festivalen blev støttet af Tuborgfondet.

Asger Leick

Asger Leick

Fritidsjob og Fælleshaven

Telefon: 29 46 55 89 E-mail: