TINGBJERG BYUDVIKLING ØNSKER ALLE GOD SOMMER

Skrevet af Cecilie byudvikling@tingbjerg.com
Lagt op af Benita R. tingbjergforum@kab-bolig.dk

De seneste måneder har vi snakket med over 450, der enten bor eller arbejder i Tingbjerg, og vi er rigtig glade for at I har gidet at snakke med os – for jeres viden om Tingbjerg er vigtig at få med, så vi kan lave den bedste plan for Tingbjerg.

Nu går vi på sommerferie, men inden da vil vi gerne svare på alle jeres spørgsmål og vise jer de mange gode inputs vi har samlet sammen, og som vi har givet videre til arkitekterne, som henover sommeren vil arbejde videre med, hvordan nogle af inputsne kan blive en del af byudviklingen i Tingbjerg.

Du kan læse mere i dokumentet her se link her

I august begynder I så småt at kunne støde på os i Tingbjerg igen og i slutningen af august vil vi udgive en aktivitetskalender for september-november – vi regner blandt andet med at fortsætte med at have åbningsdage i udstillingen fra september.

Indtil da vil vi opfordre til, at I læser i håndbogen om Tingbjerg Byudvikling se link her og vi ser og også gerne deler filmen om byudviklingen se link her.

I er også velkomne til at skrive til vores mail  byudvikling@tingbjerg.com – hvor vi vil besvare jeres henvendelser efter sommerferien.

Med venlig hilsen,

Projektgruppen fsb og SAB v. KAB

Lisbeth – Margit – Steffen – Cecilie

Tingbjerg Byudvikling

Tingbjerg Byudvikling

E-mail: