Lyt til Tingbjerg: Tingbjerg får egen podcast

02. november 2018

TINGBJERG PODCAST

Nu kan du lytte til Tingbjerg, opleve området og beboerne på nye måder, blive inspireret og underholdt - mens du kører i bus, løber en tur eller slapper af derhjemme. Tingbjerg og Utterslevhuse har nemlig fået sin egen podcast, der fortæller små og historier fra og om området og beboerne. 

Lyt på podbean, Spotify eller Apple Podcasts

Den allerførste podcast er også første afsnit i en serie om gårdmændene. Podcasten hedder Johns Guld, og her fortæller John F. Nielsen om sin hverdag og fællesskabet med kollegaerne og beboerne. Og John F. Nielsen har en helt særlig og hjertevarm måde at fortælle på, så vi kan garantere gode grin undervejs. Lyt til podcasten på tingbjergpodcast.podbean.com, eller find den på Spotify eller Apple Podcasts. 

Vær med

Vi tilføjer løbende nye podcasts, når vi finder gode og interessante historier. Hvis du har en idé til en podcast, eller har en historie, du gerne vil fortælle - eller måske du gerne vil lære selv at lave podcasts - så kontakt Marie fra den boligsociale helhedsplan for Tingbjerg og Utterslevhuse på telefon: 2124 3947 eller mail: mbn@fsb.dk  

Asger Leick

Asger Leick

Fritidsjob og Fælleshaven

Telefon: 29 46 55 89 E-mail: