DE FØRSTE HAVEHUSE ER PÅ VEJ – KOM OG HYG PÅ PRØVEFELTET

13. november 2019
Tid: 23. november 2019 kl. 14:00 - 16:00
Sted: Skolesiden, det grønne areal bag skolen
Pris: GRATIS

I de kommende år skal der bygges op mod 1.500 private boliger i Tingbjerg. Det er NREP, der udvikler projektet i et tæt samarbejde med fsb og SAB v. KAB.

Inden NREP går i gang med at opføre de mange boliger, er det planen at bygge otte-ti havehuse på SABs areal bag ved skolen for at teste, hvordan det gøres bedst. Kom og se, hvor de første havehuse skal bygges, mød arkitekterne og se de nyeste tegninger og en model af husene.

Kaffevognen kommer og bålet er tændt fra kl.14

Klokken 14.30 er der oplæg om projektet, og imens kan børnene lege og bage snobrød. I kan stille spørgsmål og bidrage med jeres viden og ideer til, hvordan projektet bliver endnu bedre. Der er også mulighed for at blive skrevet på en interesseliste til de nye private havehuse.

Arrangementet er for alle interesserede, så tag familien og naboen med ned til en hyggelig eftermiddag på prøvefeltet ved Skolesiden.

I kan også stille spørgsmål og kommentere de første havehuse ved Skolesiden ved at skrive til tingbjerg@nrep.com frem til den 4. december. Derefter laver vi en opsamling af alle input. Husk at skrive jeres fulde navn og adresse i mailen.

Kan du ikke deltage den 23. november? Så kom til

ÅBENT HUS i vores showroom på Ruten 20
mandag den 2. december, klokken 17-19

Tingbjerg Byudvikling

Tingbjerg Byudvikling

Projektgruppen fsb og SAB v. KAB

Telefon: 23617662 E-mail: