Mød en boligsocial medarbejder: Mette

20. november 2019

Mød vores søde socialrådgiver Mette og hør hvad hun kan hjælpe dig med.

Mød en boligsocial medarbejder: Beboerrådgiver Mette

Af Marie Bredager

Mette har være beboerrådgiver i Tingbjerg forum i tre år. Her hjælper hun alle beboere, der har brug for det.

Mette kan give rådgivning, hjælp og støtte ved både mindre og større økonomiske eller sociale udfordringer.

Beboerrådgiveren hjælper dig videre

Mette hjælper fx, når beboere har svært ved at betale husleje, er blevet skilt, har mistet overblikket over økonomien – eller har fået et brev fra de offentlige myndigheder, som er svært at forstå. Mette kan også hjælpe, hvis du skal ringe til offentlige myndigheder, og gerne vil have støtte til samtalen. Hvis du har svært ved at få fat i den rigtige medarbejder i kommunen. Eller hvis du har brug for en bisidder til en samtale. Kort sagt er intet for stort eller for småt – hvis Mette ikke kan hjælpe dig, kan hun hjælpe dig videre.  

Rådgivning for alle

Alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse, som har brug for en snak, er velkomne til at kigge forbi Mettes kontor eller ringe eller skrive hende en sms. Alle samtaler er fortrolige.

Beboercafé med mad fra hele verden

Hver tirsdag kl. 11-13 åbner Mette og hendes kollega Fadi Beboercaféen på Ruten 269. Alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse er velkomne til at komme forbi til en bid mad og hyggeligt selskab. Her kan du møde dine naboer og have en uformel samtale med Mette, hvis du har brug for det. Madtjansen går på skift, og der er både blevet serveret libanesisk, marokkansk, somalisk, pakistansk og dansk morgenmad. Beboercaféen er altid velbesøgt og nye ansigter bliver budt varmt velkommen.

Mette

Mette

Beboerrådgiver

Telefon: 30 34 20 35 E-mail: