Mød en boligsocial medarbejder: Güler Yagci

04. december 2019

Mød vores dejlige familie & netværks-arbejder Güler, og hør hvad hun kan hjælpe dig med.

Af Camilla Sunesen

Güler arbejder i det boligsociale team. Güler ses oftest i snak med en masse kvinder. Det er der også god grund til. Güler er nemlig ansvarlig for mange af de kvindeaktiviteter der foregår i byen. Kvindefesten er en af de årlige begivenheder, som der især står højt på listen. Det er en fest, hvor alle kvinder i byen inviteres til mad, snak og fest. Udover kvindeaktiviteter, kan Güler tilbyde familieterapi eller en-til-en terapi hvis man har brug for hjælp eller hvis man har brug for én at snakke med.

Mor og baby

En af Gülers faste aktiviteter er Babycafé, hvor man kan komme hver torsdag fra kl. 11-13 i Fælleshaven, Virkefeltet 16. Babycafé er en form for mødregruppe for kvinder med babyer. I samarbejde med sygeplejersken Lisbet, kan man i et trygt rum med andre mødre dele erfaringer, oplevelser, og dilemmaer samt lære om alt det man har brug for ift. det at være mor.

Kreativt værksted

Hver tirsdag fra kl. 16-19, står Güler i samarbejde med designeren Henriette for det kreative sy-værksted Igne:Oya. Hér er fokus på at skulle lære nye metoder og på at udvikle sine sy-færdigheder. Tanken er, at man som deltager, skal producere noget konkret som evt. kan blive solgt til en butik. Alt dette sker i en fantastisk symfoni af kreative og hjælpsomme kvinder, med alverdens baggrunde. Der er desuden frivillige til stede, som er med til at give en hånd, hvis man har brug for det.

Det er altid en skøn og snaksalig eftermiddag i Igne:Oya, hvor alle er velkomne. Værkstedet kan findes i Fælleshaven, Virkefeltet 16.

Har du lyst til at blive frivillig eller deltage til nogle af de aktiviteter Güler står for, kan du altid til at komme forbi hendes kontor i Tingbjerg Forum, Midtfløjene 16, eller ringe til hende på 24 59 66 28.