Mød en boligsocial medarbejder: Fadi Jamous

16. december 2019

Mød vores glade medarbejder som vejleder i foreningsliv og mandeaktiviteter, og hør hvad han kan hjælpe dig med.

Af Camilla Sunesen

Fadi er et velkendt ansigt i Tingbjerg & Utterslevhuse, og han har arbejdet i byen i 8 år. Fadi hjælper alle som vil starte foreninger og afholder forskellige aktiviteter for beboere i byen. Fadi er byens to-do-man, som kan hjælpe med alt fra at finde de korrekte nøgler, til booking af lokaler/bussen til opsætning af projektere.

Foreningshjælp

Fadi er byens foreningsvejleder, og det er derfor ham der kan hjælpe med de udfordringer, der kan være ved at opstarte eller have en forening. Går du med en drøm i maven om at starte noget i byen, er det altså ham du skal have fat i. Fadi har blandt andet været med til at starte Tingbjerg Kulturforening op og hjælper mange andre foreninger i byen.

Mad med Fadi

Hver tirsdag er Fadi til at finde i beboercafé, som er åben for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her snakker man med sine naboer over noget mad. Fadi har desuden en madklub for mænd hver anden onsdag eftermiddag, i beboercentrum. Madklubben er åben for alle mænd der har lyst til at blive del af et mandefællesskab, som har fokus på at lave god, inspirerende og forskellig mad, fra forskellige kulturer.

Far & Fisk

Fadi har været med i Baba, som er en klub for fædre, hvor der snakkes om vigtige dilemmaer, som de selv vælger og finder løsninger på i fællesskab. Her har han afsluttet to vellykkede hold. Fadi er derudover tovholder for fiskeklubben, hvor han inviterer beboere ud én dag om måneden på fisketur forskellige steder i landet.

Har du lyst til at deltage eller være frivillig i nogle af de aktiviteter Fadi står for, er du altid velkommen til at komme forbi hans aktiviteter eller kontakte ham på tlf. 24 66 81 61.

Fadi Abou Jamous

Fadi Abou Jamous

Boligsocial medarbejder

Telefon: 24 66 81 61 E-mail: