Mød en boligsocial medarbejder: Merouane Bouyahyaoui

08. januar 2020

Merouane har været ansat i Tingbjerg forum i snart 4 år. Han arbejder primært med unge i alderen 13-29 år, hvor han hjælper med uddannelse og job.

Merouane kan hjælpe dig videre

Merouane er manden der kan hjælpe dig med at finde lærepladser og praktikpladser til netop din uddannelse. Hvis du ikke er startet på uddannelse endnu, kan han også vejlede om uddannelser og hjælpe dig med at søge ind på det du interesserer dig for.

Har du allerede en uddannelse, holder du sabbatår eller vil du tjene nogle penge ved siden af studiet? Så kan Merouane også hjælpe med at finde jobs. Det kan være alt fra deltidsjobs, studiejob eller fuldtidsjobs. Det eneste krav til dig, er at du er mellem 13-29 år.  

Forældre er også velkomne

Èn gang om måneden står Merouane, i samarbejde kollegaen Christina, for Forældrecafé. Her vil man som forældre have mulighed for at høre oplæg om, hvordan man bedst støtter sit barn under uddannelse og skole. Der vil være en bid mad og gode muligheder for at have en uforpligtende snak med nogle af dine naboer udover oplægget. Forældrecaféen er velbesøgt og nye ansigter bliver budt varmt velkommen.

Du er altid velkommen til at komme forbi Merouanes kontor og få en snak med ham om eventuelle spørgsmål, udfordringer eller interesser i job og uddannelse. Han kan mødes i hverdage i Tingbjerg Forum, Midtfløjene 16 eller kan kontaktes på nummeret 29 13 51 17.

Merouane Bouyahyaoui

Merouane Bouyahyaoui

Uddannelsesvejleder

Telefon: 29 13 51 17 E-mail: