Åbning af ny udstilling om byudviklingen i Tingbjerg

17. februar 2020
Tid: 27. februar 2020 kl. 16:00 - 19:00
Sted:
Pris: GRATIS

BYUDVIKLING

Nysgerrig på byudviklingen i Tingbjerg eller mangler du svar?
- så kom og se den nyeste udstilling om planerne for de næste byggeprojekter i Tingbjerg den 27. februar fra kl. 16 i kulturhuset.
Mød medarbejdere fra kommunen, boligselskaberne fsb og SAB v. KAB, de private udviklingsselskaber NREP og Innovater, som fortæller om de kommende forandringer og svarer på spørgsmål.

Se og hør om planerne
I udstillingen er der zoomet ind på de projekter, der vil blive realiseret de næste par år, så alle jer som gerne vil vide mere om, hvad der konkret skal ske i Tingbjerg, kan komme forbi og stille spørgsmål direkte til dem, som kan svare.
Undervejs vil der være små oplæg, og tid til at gå rundt og kigge på udstillingen og høre om de forskellige byggeprojekter med en kop kaffe og et stykke kage i hånden.
Hør alle oplæg eller kom specifikt og hør de oplæg som interesserer dig mest:
16:15    Hvad er en lokalplan og hvordan kan du få indflydelse?
16:35   Hvorfor er det vigtigt at bygge en vej mellem Tingbjerg og
              Bystævneparken?
17:00   Hvorfor bygger vi havehuse i Tingbjerg?
17:25   Hvad er planerne for Store Torv og det nye plejecenter?
17:50   Hvordan skaber vi det gode børne- og ungeliv i Tingbjerg?


Lækker mad
Fra kl. 18:00 tilbydes der en gratis portion lækker vegetarmad, lavet af lokale kvinder fra den foreningen Mors Varme Hænder. Hvis du vil sikre dig en portion mad, så send en sms til 24 65 90 46 - og ellers er det efter først til mølle princippet.

Krea-workshop for børn
Tag endelig børnene med. De kan hygge sig med at bygge huse og byer af genbrugsmaterialer sammen med Martin fra Skaberværelset fra kl. 16-18.

Det er Københavns Kommune, SAB v. KAB og fsb som står bag udstillingen med ønsket om, at så mange som muligt i Tingbjerg hører om de kommende forandringer i bydelen. Mad, kaffe og kage og en lille hemmelig gave er finansieret af Tingbjerg-Husum Partnerskab.

Udstillingen kan ses i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus frem til midt i marts, hvor den skal videre til Showroomet for Byudviklingen på Ruten.

Tid og sted
Tid: Den 27. februar
kl. 16.00-19.00
Sted: Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus – Den store sal og foyeren

Tingbjerg Byudvikling

Tingbjerg Byudvikling

Projektgruppen fsb og SAB v. KAB

Telefon: 23617662 E-mail: