Foto, film og musik for unge over 15 år

24. april 2020

KREATIV LOCKDOWN MED TURNING TABLES

Er du 15 år eller derover? Vil du lære at tage billeder, producere video eller lave din egen musik? Og vil du være del af et kreativt netværk med unge fra hele landet?

Turning Tables Danmark laver online foto- film- og musikworkshops under Lockdown-dagene. Du lærer at bruge det kreative til at fortælle historier med og til at vise andre, hvordan din verden ser ud lige nu. Der er ingen forudsætninger for at deltage, andet end at du skal have lyst til at lære og være nysgerrig. Det hele foregår digitalt, så du bruger kameraet på din telefon eller engangskamera, som vi sender til dig. Det er helt gratis at deltage. 

Online møder med professionelle fotografer og musikproducere

Mandag til fredag mellem 14.00 – 17.30 er der mulighed for at mødes online med de professionelle fotografer og musikproducere fra Turning Tables Danmark. Her taler I om idéer, metoder, teknikker og laver forskellige øvelser. Desuden aftaler I, hvad næste skridt skal være, hvad du kan arbejde på hjemme, og hvornår I mødes igen. Der er mulighed for at dele dit kreative arbejde med de andre unge deltagere fra hele landet i vores fælles gruppe på Facebook. På den måde kan I unge mødes på tværs og inspirere hinanden. 

For tilmelding, skriv til Sofie fra Turning Tables Danmark på: sod@turningtables.org

Asger Leick

Asger Leick

Fritidsjob og Fælleshaven

Telefon: 29 46 55 89 E-mail: