Bekæmp madspil og hjælp verdens fattigste

Tingbjergs nye butik ’Wefood’, åbner i august måned på Ruten 6D og søger frivillige til åbningen.

Wefood bekæmper madspild, ved at sælge de fødevarer, som ingenting fejler, men som almindelige supermarkeder ofte smider ud. Wefood drives udelukkende af frivillige og derfor søger butikken borgere fra bl.a. Tingbjerg og Utterslevhuse, til at få butikken i gang til august. Overskuddet fra butikken går til mennesker i nød. 

'Hver dag smider vi i Danmark knap 2000 tons mad ud. Det gør både ondt på klimaet, på samvittighedkontoen og ikke mindst på pengepungen, og derfor går flere og flere heldigvis til kamp mod madspild', udtaler Jan-Martin Mikkelsen, ansvarlig for Wefood.

At blive frivillig i Wefood er en super mulighed for dig, som ønsker at gøre en forskel for klimaet og for verdens fattigste. Det er for dig som ønsker at opleve følelsen af fællesskab med kollager og for dig som gerne vil have noget godt til CV'et.

'Med Wefood kan man som forbruger gøre en forskel i sin hverdag, som også er til gavn for mennesker i nød. I 2019 indtjente butikkerne 1,7 millioner kroner, og der blev solgt 249 tons varer som ellers ville risikere at blive smidt ud’ , uddyber Jan Martin Mikkelsen.

Det er både kunderne og de frivillige i butikkerne, som er med til at gøre denne store forskel. Derfor er der brug for frivillige hænder når den nye butik skal åbne.  

BUTIKKEN SØGER frivillige borgere indenfor ALLE områder i butiksdrift – ledelse, regnskab, service og fysisk tungt arbejde. Der er derfor brug for alle typer af borgere fra området, så tøv ikke med at sende en ansøgning til Wefood på: frivilligtingbjerg@wefood.nu

Du kan læse mere om initiativet på Wefood

Asger Leick

Asger Leick

Fritidsjob og Fælleshaven

Telefon: 29 46 55 89 E-mail: