SENESTE NYT FRA BYGGEPLADSEN STORE TORV

17. august 2021

Skrevet af Martin Berg Wilrik, tingbjergbyudvikling@kab-bolig.dk 

AFSPÆRRING BLIVER TIL FARTDÆMPENDE CHIKANER PÅ DELT FODGÆNGERFELT OG CYKELSTI VED RUTEN:
Vi har været lidt kede af de trafikale ”løsninger”, som af sikkerhedsmæssige hensyn, er benyttet, hvor fodgængere og cyklister skulle benytte modsatte fortov og cykelsti.
Heldigvis kan vi melde, at afspærringerne er fjernet og nye gule porte er opsat langs ruten. Chikanerne bevares, så farten bliver sænket ved byggepladsens indkørsel og generelt - da fodgængere og cyklister deler stien langs byggepladsen.

NEDBRYDNINGEN ER SLUT OG BYGGERIET ER SYNLIGT I GANG:
I Starten af August kom de første elementer til de 3 etagers familieboliger, som nu skyder op langs Midtfløjene. Dermed er nedrivningen på nuværende byggeplads færdig og den sidste beton er knust. Næste nedrivning bliver af bygningerne, hvor Aldi mv er i dag. Dette arbejde starter til efteråret 2021.

FORSINKELSE PÅ BETONKNUSNING:
Vi udsendte en varsling om støj- og støvgener, se link her.

Desværre var maskinen gået i stykker, hvilket medførte en forsinkelse på leveringen af en ny maskine. Knusningen blev derfor først gennemført mandag og tirsdag i uge 31. Udover at betonen vandes intensivt, regnede det heldigvis så støvgenerne var minimale.

Vi er opmærksomme på, at betonknuseren blev leveret meget sent til gene for naboerne. Det har vi gjort de ansvarlige opmærksomme på.

Vidste du..

  • At lastbilerne, som fjerner jord og kører ud ved skolesiden holder pause mellem 7.45 og 08.30.
  • At Tingbjergforum har en aftale om, at arbejdet kun sker i tidsrummet 07.00-18.00. Oplever du arbejde uden for tidsrummet, så er du velkommen til at kontakte byudviklingen på tingbjergbyudvikling@kab-bolig.dk eller ejendomskontoret http://tingbjergforum.dk/ejendomskontoret.
  • At de store sten, som gravkøerne finder, indsamles og placeres rundt omkring i haverummene, så man kan klatre og sidde på dem. Har du en god ide til, hvordan stenene kan bruges eller noget helt andet? Så er du velkommen til at kontakte tingbjergbyudvikling@kab-bolig.dk