Kunstneren Qnud Caos kommer til Dele-Bo i Utterslevhuse

18. august 2021

Skrevet af Martin Berg Vilrik, mavil@bo-bolig.dk

SABs organisationsbestyrelse godkendte d. 11. Juni 2021 at bevilge 150.000 kr til et kunstprojekt i Dele-bo. Projektet løber fra sommeren 2021 til foråret 2022.

Kunstprojekt med fokus på samskabelse mellem beboerne og kunstneren. 
Projektets formål et at give facaden et visuelt løft og give beboerne mulighed for at samles om en sjov fællesaktivitet på tværs af lejlighederne.

De unge har selv valgt en kunstner og er med på workshops
De unge beboere i Dele-bo valgte kunstneren Qnud Caos, via en facebook afstemning i juli. I sensommeren afholder Qnud Caos en række workshops med beboerne, som på den måde er med til at skabe værkerne. 
Det første møde blev afholdt i Dele-bos fælleslejlighed, hvor der blev talt om vilde, sjove og kreative ideer, som blev skrevet ned og tegnet på.

Kunsten skal godkendes af afdelingen
I den kommende tid er der to workshops, hvor fantasien igen slippes løs. Qnud Caos samler beboernes ideer og skaber en råskitse, som først skal godkendes af de deltagende beboere og senere godkendes på afdelingsmødet i Utterslevhuse. 

Værkerne bliver udført på de blå facader og i fælleslejligheden.
Dele-bo har en fælleslejlighed til rådighed som trænger til at få et personligt præg. Derudover er facaden præget af falmende blå facader, som man også kan finde andre steder i Utterslevhuse. Byudvikling Tingbjerg og Driften benytter kunstprojektet som pilotprojekt og undersøger mulighederne for at rense de øvrige facader i Utterslevhuse til gavn for hele afdelingen. 

Du kan følge Qnud Caos, og se udvalgte værker på Instagram.

https://www.instagram.com/qnudcaos/?utm_source=ig_embed  

Og læse mere om dele-bo på https://www.kab-bolig.dk/dele-bo

Ved spørgsmål, kontakt venligst byudviklingskonsulent Martin Berg Vilrik på mavil@bo-bolig.dk