TUNG MORGENTRAFIK PÅ RUTEN

18. august 2021

Skrevet af Martin Berg Vilrik, tinbjergbyudvikling@kab-bolig.dk

Onsdag d. 18. august stod Tingbjerg op til trafikalt kaos på Ruten, hvor en lang række lastbiler stod i venteposition til byggepladsen på Store Torv. Derfor afholdte Driften og Tingbjerg Byudvikling krisemøde med Innovater, deres jordentreprenører og sikkerheds- og logistik koordinator, for at sikre, at det ikke gentager sig.

Hvorfor venter lastbilerne?

Grunden til, at de holder i venteposition er, at Tingbjerg byudvikling og Driften har aftalt med Innovater, at der ikke køres ind og ud i tidsrummet 07.45-8.30 ved skolesiden, hvor de bla. kører med jord. Da chaufførerne kommer mange forskellige steder fra i landet, er det ikke altid muligt for dem at koordinere med morgentrafikken, så de ankommer oftest i god tid – det skaber kø. På mødet blev det derfor aftalt, at underentreprenørerne skal sørge for, at lastbilerne i fremtiden holder i venteposition på Ruten ud for idrætsanlægget.

Hvorfor var der så mange lastbiler på én gang?

De mange lastbiler var ankommet samtidigt ved en fejl. Normalt kører leveringsvognene og jordvognene på forskellige dage til fordel for beboerens og byggepladsens sikkerhed og logistik. Fejlen er de opmærksomme på og trængsel af den årsag vil ikke gentage sig.

Vidste du at..

  • Du kan kontakte Tingbjerg Byudvikling på tinbjergbyudvikling@kab-bolig.dk, hvis du oplever gener ved byggeriet
  • At du kan komme på guidet tur med Tingbjerg byudvikling d. 28 og 30 september (læs bla. mere i Tingbjergbladet side 6)