Nyt apotek i Tingbjerg

29. oktober 2021

Lagt op af Benita R., tingbjergforum@kab-bolig.dk 

Nyt apotek i Tingbjerg vil lette hverdagens logistik for lokalområdet

Apoteker Heidi Lindgren og resten af holdet, der i dag driver Husum Apotek, ser spændende muligheder i byudviklingen og i væksten af nye tilflyttere til Tingbjerg og åbner derfor i samarbejde med Lidl et nyt apotek i en del af Lidl’s nuværende butikslokale.

Fakta:
Tingbjerg Apotek

Bygården 2

2700 Brønshøj

Åbner i starten af 2022

Den nye apoteker i Tingbjerg er ikke, hvem som helst. Heidi Lindgren driver i dag Husum Apotek på 15. år og har i år overtaget/åbent to yderligere apoteker i Helsingør – Prøvestenen og Helsingør Bycenter. Det er derfor en særdeles erfaren kvinde med kompetencerne i orden, som kommer til Tingbjerg.

Bydelen er ikke et ukendt område for Heidi, da hun tidligere haft et apoteksudsalg i Tingbjerg, som hun desværre måtte lukke, da det ikke var muligt på det tidspunkt at drive et tidssvarende apoteksudsalg. Det har byudviklingen nu gjort muligt.

”Jeg glæder mig til at vende tilbage og sammen med mit dygtige personale sikre borgerne i Tingbjerg let adgang til lægemiddelbehandling og rådgivning samt andre relevante sundhedsydelser ” udtaler hun.

Apoteket kommer til at dele indgang med Lidl, og de i alt 91 m2 får 3 betjeningsskranker til at kunne hjælpe og rådgive de besøgende. Filialen i Tingbjerg bliver fuldstændig som Husum Apotek, hvilket betyder, at der kan købes alle relevante produkter både receptpligtige lægemidler, håndskøbsvarer, vitaminer, mineraler og hudpleje mm. Forventet åbning bliver i starten af 2022.

”Hos Lidl glæder vi os over at byde apoteker Heidi Lindgren og resten af hendes team velkommen her i Bygården i Tingbjerg. Hele området er i en positiv udvikling, og vi er glade for at være fast dagligvarebutik for områdets mange beboere”, siger Mads T. Nielsen, Udviklings- og ejendomsdirektør hos Lidl.

Det nye apotek gør bydelen mere komplet og attraktivt for beboerne i lokalområdet, da mulighederne for at handle lokalt og tæt på hjem forbedres og letter den travle hverdag, hvor det kan være svært at få logistikken til at gå op.

Byudviklingsteamet i Tingbjerg ser frem til det nye apotek. ”Jeg er utrolig glad for, at der kommer et apotek til Tingbjerg. Vi arbejder jo konstant på at udvikle bylivsfunktionerne i Tingbjerg, så det bliver mere attraktivt at bo her” siger byudviklingschef Lene Vennits.

For nærmere information kontakt venligst:

Apoteker Heidi Lindgren, tlf. 28 83 38 32, mail: heidilindgren@apoteket.dk