Rejsegilde for Tingbjerg kulturhus

04. februar 2016

Boligselskaberne og Københavns Kommune inviterede til rejsegilde
Mandag den 1. februar inviterede boligselskaberne SAB/KAB og fsb og Københavns Kommune til rejsegilde for Tingbjergs nye kulturhus. Det var gråt og råt udenfor, men indenfor kunne Jan Lindboe, chef for kulturhuset, byde velkommen til cirka 80 mennesker. Alle kom for at takke håndværkerne for et flot stykke arbejde.

Frank Jensen takker boligselskaberne 
”Det er en særlig oplevelse at holde rejsegilde her i dag. Mange har stået sammen om huset. Jeg vil gerne takke boligselskaberne SAB og fsb og A.P. Møller Fonden. Der er et stort ejerskab til huset,” sagde Københavns overborgmester Frank Jensen. 

Fællesskab er vigtigt 
"Tingbjerg har mange faciliteter, fx svømmehal, skole og hal, og vi har altid haft stærke fællesskaber. Vi har lavet meget sammen. Nu får vi et sted at mødes," sagde socialborgmester Jesper Christensen. Denne nye mulighed for at mødes ser kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen frem til. Han er overbevist om, at huset vil styrke fællesskabet i Tingbjerg.

Glæde hos boligselskaberne
"Det har krævet meget tålmodighed at nå hertil, hvor vi kan holde rejsegilde for kulturhuset. Nu ser jeg frem til, at huset bliver taget i brug,” sagde en tilfreds næstformand i SAB Kjeld Poulsen. Birthe Qasem, formand for fsb, kommenterede: ”Kulturhuset er en vigtig del af byudviklingen i Tingbjerg, og jeg håber, huset kan tiltrække mennesker fra både Tingbjerg og omegn." 

COBE er stolte
”Vi er stolte af at være del af dette byggeri, der skal være med til at sætte en ny dagsorden for området. Jeg håber personligt, det vil bringe en masse positiv omtale til Tingbjerg,” sagde Dan Stubbergaard, arkitekt i COBE.

Indvielse i september 
Nu ser alle frem til den forventede indvielse af det nye kulturhus og bibliotek i september.

Vil du vide mere
Se indslag i TV2 Lorry fra rejsegildet 

Skrevet af Lykke Kruse Jensen, 10. klasses erhvervspraktikant
Fotograferet af Mikal Schlosser