Renovering af boliger

26. januar 2016

Renovering af Tingbjerg 1
Renovering af fsb's boligafdeling 1 skal til at begynde. Inden for kort tid er en byggeplads etableret på Tårnhusstræde. Derefter forventes arbejdet at starte i februar. Arbejdet fjerner og forebygger problemer med skimmel. Din bolig får blandt andet bedre indeklima med et ventilationssystem, og bygningerne bliver isoleret, så du bedre kan holde varmen om vinteren. Forud er gået en prøverenovering af en opgang i Tårnhusstræde i efteråret 2014, der har kvalificeret det videre forløb. 

Information om renovering
Her kan du se en præsentation af renoveringen:

Derfor skal der renoveres
Bebyggelsen i Tingbjerg er tegnet af arkitekt og byplanlægger Steen Eiler Rasmussen. Boligerne blev opført i perioden 1957-75. Det er fine, bevaringsværdige bygninger, som dog også er typiske for deres tid ved sparsom isolering. Dette skal de aktuelle renoveringer blandt andet kompensere for og derved forebygge problemer med fugt og skimmel.   

Planer for renovering af Tingbjerg 2
Boligafdelingen vedtog på et afdelingsmøde i november 2014, at fsb skal udarbejde en plan for renovering af boligerne. Det bliver i form af en foreløbig helhedsplan. Denne skal sendes til Landsbyggefonden for at opnå støtte til mange af de samme tiltag som i afdeling 1. Det kan tage flere år, førend I på et afdelingsmøde kan tage endeligt stilling til en færdig helhedsplan for renovering. 

Vil du vide mere
Kontakt Johnny Priess med spørgsmål om renoveringen.

Skrevet af Gry Abrahamsen, gry@tingbjerg.com
Fotograferet af Mikal Schlosser