Indenfor i boligerne

INFORMATION TIL ALLE I FSB TINGBJERG 1

Indenfor i boligerne
En stor del af renoveringsarbejdet foregår indenfor i boligerne. Der er forskel på, hvor meget der skal laves i den enkelte bolig. Fælles for alle boliger er en forbedring af indeklimaet, der ikke mindst skal forebygge problemer med skimmelsvamp. Lejlighederne vil efter renoveringen være lettere at varme op.

Arbejdet går i gang, når murværk og tag på din bygning er repareret og efterisoleret, og andre opgaver udenfor er løst. 

Dette bliver gjort

  • Eventuel skimmelsvamp bliver fjernet
  • Ventilation med varmegenvinding bliver installeret
  • Indbygningsskabe bliver skiftet ud eller fjernet
  • Køkkenet bliver skiftet ud 
  • Bedre adgangsforhold i udvalgte boliger

Hvem får også nyt badeværelse
Nogle boliger er særligt udsatte for fugtproblemer og får nyt badeværelse. Andre boliger skal gøres særligt nemme at komme omkring i, og de skal også have nyt badeværelse med bedre plads, bredere dør osv.

Du får et nyt badeværelse, hvis du bor:

  • Ud mod en gavl
  • På Gavlhusvej 1, 3 og 5
  • I en stuelejlighed på Tingbjerg Ås 1, 3, 5 og 7

Ventilation
Der bliver ventilation i alle rum i boligerne. Der bliver ført rør til ventilationen, der bliver skjult over nedhængte lofter og i lodrette kasser. 

De indbyggede skabe
Det er nødvendigt at tage de nuværende skabe ud for at fjerne og forebygge yderligere problemer med skimmelsvamp. Efterfølgende kan du vælge selv at indrette og bruge skabsnichen. Du kan også vælge at få hylder eller få et nyt indbygget skab, som er tegnet specielt til boligerne i Tingbjerg. Der er luft bag skabet og huller i lågen, der sikrer den nødvendige luftcirkulation.

Sådan kan du bruge nichepladsen
Her kan du se de forskellige måder, du kan vælge at bruge nichepladsen:

Nyt køkken
Du kan vælge imellem forskellige nye køkkener. Du kan se de forskellige køkkener i Tingbjerg forum, hvor du også kan få svar på spørgsmål om dine muligheder. Du får information i din postkasse, når du skal vælge, hvilket køkken du ønsker. 

Bedre adgangsforhold
Gavlhusvej 1, 3 og 5 og Tingbjerg Ås 1, 3, 5 og 7 bliver boliger, hvor alle kan komme ind og ud og omkring. Der bliver etableret elevatorer, og i boligerne bliver dørtrin fjernet, alle dørkarme bliver bredere og rummene får en størrelse, så man kan komme omkring, også med en kørestol. Nogle af boligerne bliver slået sammen for at opnå den fornødne plads. Det sker på Gavlhusvej 1, 3 og 5.

Skrevet af Gry Abrahamsen, gry@tingbjerg.com
Fotograferet af Mikal Schlosser