Tingbjerg får et kulturhus

07. oktober 2013

Kulturhuset kommer
Kulturhuset har været på tegnebrædtet længe. Nu bliver det virkelighed. Arkitektfirmaet COBE har tegnet huset og står for opførelsen af det. Byggeriet forventes at gå i gang i 2014, og efter planen står det færdigt i forsommeren 2015.

"Det er en helt ny måde at tænke bibliotek, lokaler til beboeraktiviteter og skolen sammen på. Målet er et smukt og kulturelt kulturkraftcenter, der sammen med skolens faciliteter gør det muligt for beboerne at bruge huset på et utal af måder. Huset er rammen - mens biblioteket og beboernes idéer skaber indholdet i det nye hus," udtaler direktør i boligselskabet fsb Pia Nielsen.

Kom til informationsmøde om kulturhuset med COBE tirsdag 8. oktober

Huset rummer både bibliotek og kulturhus 
Tingbjerg Bibliotek bliver en del af kulturhuset, og lige ved siden af er Tingbjerg Heldagsskole med Tingbjerg Svømmehal. 

Kundedirektør i boligselskabet KAB Margrete Pump udtaler: "Kulturhuset bliver et fyrtårn for området. Vi får en flot og spændende bygning med masser af muligheder for fællesskab og kulturelle oplevelser, som både vil styrke sammenholdet lokalt og trække gæster til fra resten af byen."

Læs artiklen "Tingbjerg får et samlingssted' af Gry Abrahamsen i Tingbjerg Times 17, side 8-9

Få information om kulturhuset i informationsfolderen 'Nyt kulturhus i Tingbjerg'. Rekvirér et eksemplar i Tingbjerg forum eller læs den her:

Skrevet af Gry Abrahamsen, gry@tingbjerg.com
Illustrationer: COBE - brug pilene til at bladre i billederne