Tingbjerg Kollegiet

05. august 2015

Tingbjerg Kollegiet ligger naturskønt
Tæt på Utterslev Mose ligger Tingbjerg Kollegiet. Kollegiet er tegnet af arkitekt Steen Eiler Rasmussen og bygget 1970-72. 

270 værelser på kollegiet
Kollegiet har 270 værelser med minikøkken, eget toilet og bad samt gratis internet. De er umøblerede. Der er fælleskøkkener, som du deler med 15 andre.

18 dobbeltværelser til par eller enlige med børn
Kollegiet har desuden 18 dobbeltværelser til par eller enlige med børn. De har fuldt køkken med hårde hvidevarer, eget toilet og bad samt gratis internet. Værelserne er umøblerede.  

Du har adgang til fællesfaciliteter
Kollegiet har to vaskerier, motionsrum, øvelokaler, billard/bordtennisrum og studentercafé i kælderen, som alle har adgang til. Caféen er åben hver torsdag aften og hveranden lørdag.

Kollegiet er renoveret
Kollegiet er netop blevet renoveret. Alle værelser har nu i forskelligt omfang køkkenfaciliteter, og de har nye badeværelser og gode skabs- og opbevaringspladser. Kollegiet har også fået moderne fælleskøkkener med udgang til altan og et nyt ventilationssystem, der giver et bedre indeklima. 

Så meget koster et værelse
Et værelse koster 3.400 kroner før boligstøtte. Med mindre du som studerende har en relativ høj indkomst, kan du forvente en boligstøtte på cirka 400-450 kroner for enkeltværelser.

Få mere information og søg boligstøtte hos Udbetaling Danmark

Hvornår kan du få et værelse
Ventetiden er 1-6 måneder. Ventetiden er længst i sommermånederne, når der er studiestart.

Bliv skrevet op til et værelse på Tingbjerg Kollegiet på Findbolig.nu    

Vil du vide mere
Har du spørgsmål om Tingbjerg Kollegiet, er du velkommen til at kontakte driftsleder Michael Jacobsen på Tingbjerg Kollegiet på telefon 38 28 20 04 eller e-mail kontor@kollegiet.dk. 

Skrevet af Gry Abrahamsen, gry@tingbjerg.com
Kollegiet er fotograferet fra gadesiden af Mikal Schlosser