Tingbjerg Pensionist Center

08. april 2016

Om pensionistklubben
I pensionistklubben kan du mødes med andre pensionister, der bor i Tingbjerg. I kan nyde en kop kaffe, spille kort eller fx billard. I løbet af året er julefrokoster, fisketure og andre arrangementer, du kan melde dig til, fx biograftur og fællesspisning. 

Fitness
Pensionistklubben har et nyt og moderne fitnesscenter, som er åbent i centrets åbningstid og gratis at bruge for medlemmer. Andre kan benytte faciliteterne for 125 kr. om måneden. Maskinerne er identiske med maskinerne i genoptræningscentret i Vanløse, og du får instruktion i at bruge maskinerne. 

Andre aktiviteter
Blandt klubbens aktiviteter er pc undervisning, kortspil, billard, stavgang, gymnastik og fælles frokost. Du kan også komme med på tur, og hvert år kan du tage med på en uges sommerferie til et sted i Danmark. Kontakt pensionistklubben for at høre om aktuelle tilbud og arrangementer.

Pris
Det koster 75 kr. om måneden at være medlem af Tingbjerg Pensionist Center.

Her finder du Tingbjerg Pensionist Center
Tingbjerg Pensionist Center
Terrasserne 40
2700 Brønshøj

Åbningstider
Mandag-fredag 9.30-14.30

Vil du vide mere
Vil du høre mere om pensionistklubben, kan du ringe til formand for pensionistklubben Karen Nielsen på telefon 52 73 08 04 eller klubbens leder Annie Petersen på telefon 60 39 11 46.

Skrevet af Gry Abrahamsen, gry@tingbjerg.com
Fotograferet af Mikal Schlosser